Ondernemen vanuit je intuïtie

Wil jij ondernemen vanuit je intuïtie?

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en benieuwd hoe je intuïtiever kunt ondernemen? Dan hebben we een interessante dag voor je. 

Op 11 september 2020 organiseren Lucia de Boer en Bea Visser een bijzondere dag waarin jij gaat ontdekken wat je mag loslaten én waar je juist meer van wilt.

In 1 dag helder hebben hoe je intuïtiever en positiever kunt ondernemen

Je hebt de afgelopen tijd net als vele andere vrouwelijke ondernemers voor uitdagingen gestaan. Misschien heb je veel stress gehad door het wegvallen van werk of had jij het juist drukker dan ooit? 
Je voelt aan alles dat terug naar hoe je het eerder deed is geen optie is maar wat dan wel?

Veel vrouwen willen dichter bij zichzelf blijven. Niet overal zomaar ‘ja’ tegen zeggen. Hun agenda en daarmee hun leven rustiger houden, zodat er tijd en energie overblijft voor wat ze echt belangrijk vinden. 

Misschien voel jij ook het verlangen om nog meer jezelf te zijn? Jezelf steviger neer te zetten?  De vrouw te zijn die weet wat ze wil en zichzelf is. Die durft te vertrouwen dat alles op het juiste moment naar haar toekomt. Die haar uitdagingen omdraait in kansen en haar waarde kent. Die weet hoe ze rust kan bewaren en gaat ondernemen vanuit haar intuïtie.  

Daarvoor is het belangrijk dat je de tijd neemt om te voelen wat er nodig is en wat er vanuit jou wil ontstaan. Zodat je weet waarin je mag bijsturen en waar je voluit ja tegen mag zeggen om je doelen te bereiken.
 

Wie ben je en wat wil je écht? 
Waar mag jij de rem eraf halen?

 

 • Je bent toe aan verandering. Een andere manier van werken, nieuwe diensten, meer klanten. Of misschien ben je juist nog zoekende in wat je de komende tijd wilt. Ergens voel je al dat er een ‘shift’ aan zit te komen.

 • Je wilt werken vanuit meer rust. Het is nu jouw tijd om in jouw flow te komen. Meer werken vanuit jezelf, op een manier die echt bij jou past. Zodat je anderen echt kunt helpen en het makkelijker gaat. En waarmee je meer impact maakt.
 • Ondernemen is jezelf opnieuw uitvinden. De ene keer blaak je van het zelfvertrouwen, op een ander moment trek je jezelf het liefst terug en trek je alles in twijfel. Soms denk je dat je klaar bent, dat je het voor elkaar hebt zoals je wilt. En dan blijkt er toch nog iets te schuren. Of het loopt niet zoals gedacht. Hoe blijf je dan positiviteit en vol vertrouwen
Je herkent een aantal van deze vragen
 
 • Wat wordt mijn volgende stap?
 • Hoe blijf ik heel dichtbij mezelf?
 • Hoe kan ik vanuit de rust in mezelf gaan ondernemen?
 • Hoe wakker ik mijn intuïtie nog meer aan?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet altijd maar doorga?
 • Wat kan ik doen om vanuit positiviteit in actie te komen?
 • Hoe kan ik meer klanten en overvloed aantrekken?
 • Wat kan ik doen om de Wet van Aantrekkingskracht meer voor me te laten werken?
Tijdens deze dag werken we o.a. met inzichten vanuit iRest® Nidra en de Wet van Aantrekkingskracht.
Wat kun je verwachten?
 
 • Een kleine groep met fijne ondernemende vrouwen;
 • Een gezellige en waardevolle dag, helemaal voor jou;
 • Inclusief koffie, thee, verwennerij en een lichte maaltijd
 • Rustige en inspirerende omgeving;
 • Veel praktische inzichten, tips en bruikbare adviezen 
Deze dag vindt plaats op vrijdag 11 september bij Novastrada in Roden van 13:00 tot 19:00 

Jouw investering is €195 ex BTW. 
Geef je op en reserveer jouw plek!
Lucia de Boer


Lucia heeft de afgelopen jaren geleerd hoe je tegenslag gebruikt om te groeien. Ze laat je zien hoe jouw problemen en uitdagingen er juist voor kunnen zorgen dat je dingen anders durft aan te pakken.
Haar coachingstrajecten, trainingen en events zijn doortastend, resultaatgericht en altijd in combinatie met een flinke dosis plezier.
Bea Visser
Bea leert jou hoe je lichaam en mind (samen)werken. Hoe je fysiek en mentaal sterker kunt worden en daarmee kalmer en bewuster in het leven kunt staan. Haar trainingen en programma’s kenmerken zich door creativiteit, persoonlijke aandacht, deskundigheid maar vooral een flinke dosis ontspanning. 

Scroll naar top