Verlang je naar meer harmonie in je leven?

Reiki helpt jou om weer in balans te komen

Verlang je naar meer harmonie in je leven?

Reiki helpt jou om weer in balans te komen

Ben jij op zoek naar?

Ontdek wat Reiki voor jou kan doen 

”Reiki biedt een zachte, maar krachtige weg naar een gezonder, gelukkiger leven"

Wat is Reiki?

Reiki behoort tot een alternatieve geneeswijze waarbij gewerkt wordt met de handen en het verbeteren van de levensenergie. Het is een manier naar diepe ontspanning en stressvermindering. Door het ondersteunen van het lichaam in het natuurlijke genezingsproces, biedt Reiki verlichting van pijn en bevordert het herstel. Naast deze fysieke voordelen, draagt Reiki ook bij aan emotionele zuivering, waarbij het helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. 

Bij een Reiki sessie wordt met energie gewerkt. Je kunt het zien als een soort van energetische massage maar dan met een diepgaande werking. 

Waar komt Reiki vandaan?

Reiki vindt zijn wortels in het oude Japan. De term ‘Reiki’ combineert twee Japanse woorden: ‘Rei’, wat ‘universeel’ betekent, en ‘Ki’, wat ‘levensenergie’ betekent. Samen vormen ze het concept van ‘universele levensenergie’, de essentie van deze behandeling. Dr. Misao Usui ontwikkelde ruim 100 jaar geleden deze ervaring tot een praktische genezingsmethode, gericht op het overbrengen van universele energie van de beoefenaar naar een persoon meestal door gebruik te maken van verschillende handposities of een afstandsbehandeling. 

Reiki werkt complementair aan traditionele behandelingen, versterkt hun effecten en vermindert bijwerkingen, waardoor het een waardevolle aanvulling is op medische therapieën. 

Wat levert dit jou op?

IMG_0594

Welke van de mogelijkheden past bij jou?

Reiki traditionele behandeling

Een behandeling duurt doorgaans een uur. We beginnen met een kort gesprek gevolgd door comfortabel liggen, volledig gekleed, op een behandeltafel. Als behandelaar stem ik mij vervolgens af op jouw energie en plaats zachtjes mijn handen op of net boven lichaam in specifieke posities. Tijdens de behandeling kun je verschillende sensaties ervaren, zoals warmte, tintelingen, of diepe ontspanning. Sommigen ervaren emotionele vrijlatingen of een meditatieve staat. De sessie eindigt met het delen van jouw ervaringen (als je dat wilt) en je krijgt advies voor het vervolg. 

Reiki Restorative Yoga

Tijdens deze individuele sessie (1,5-2 uur) combineer je het rustgevende effect van zachte, ondersteunende yogahoudingen met de helende energie van Reiki. Terwijl je comfortabel in elke pose rust, volledig ondersteund door kussens en dekens, zal ik zachtjes werken met je energiecentra, om blokkades te verwijderen en de energiestroom te harmoniseren. Restorative yoga wordt gezien als een therapeutische vorm van yoga. Het werkt op het parasymatische zenuwstelsel (rest & digest). 

Reiki workshops
 Regelmatig geef ik Reiki en Restorative workshops. Yoga wordt gecombineerd met zachte Reiki-energieoverdracht, wat een krachtige omgeving creëert voor diepe ontspanning en zelfgenezing. Tijdens de workshop ontvang je daarnaast een individuele behandeling. 
Op verzoek wordt dit gecombineerd met micro-dosering truffels.

Heb je nog vragen?

Scroll naar boven