Waarom ik yoga beoefen?

Graag vertel ik je mijn verhaal

"Je fysiek en mentaal sterker voelen" 

Terwijl ik rustig ademhaalde en mijn lichaam bewoog herstelde mijn leven…

In yoga vond ik een passie die ik nergens anders heb gevonden. In yoga vond ik de rust die ik nodig had in mijn leven.

Mijn yogapad is een ontdekkingsreis om betekenisvol te kunnen zijn voor mijzelf en voor de ander. Om verbinding te voelen en te leven vanuit intuïtie. In yoga heb ik die betekenis teruggevonden.  

"Alles wat je zoekt is in jezelf te vinden"

Nadat ik te maken kreeg met een aantal schouderoperaties en een periode van lichamelijke beperkingen ontdekte ik de kracht van yoga.  Een periode kon ik  niet veel en had het steeds erg benauwd.  Op de sportschool liep ik altijd met een grote boog om de yogales heen. Ik wist zeker; dat zweverige gedoe is niets voor mij. Omdat je bij yoga ook dingen met je ademhaling doet, ben ik toch gegaan.

Na die eerste les 13 jaar geleden is yoga in mijn leven gebleven. Door yoga heb ik leren luisteren. Ik heb mijn schouder echt goed kunnen revalideren en  ik werd fysiek en mentaal sterker.

Door de filosofie, de disciplines en technieken die ten grondslag liggen aan yoga heb ik mijzelf beter leren begrijpen. Yoga draait voor mij om zelfontwikkeling, zelfverzorging en zelfontplooiing. Dat gun ik jou ook. 

Wat kan ik doen voor jou?

Ik kan jou leren hoe je de principes van yoga kan gebruiken voor een bewuster leven. Daardoor ga jij je fysiek en mentaal sterker voelen. Door kalmer te worden in je hoofd en je lijf kun je weer helder denken en ontdekken wat jij echt wilt. 

Ik onderscheid mij door deskundigheid en veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Maar vooral omdat ik yoga overbreng op een hedendaagse manier door gebruik te maken van coachingtechnieken. Door mijn benadering leer je yoga toe te passen op de mat en van de mat af.  

Heb jij ook last van de drukte van alledag, weinig tijd om lichamelijk bezig te zijn en ervaar je daardoor soms fysiek of mentaal ongemak? Ik nodig je van harte uit om te ervaren wat yoga voor jou kan doen.  Lenig zijn is absoluut geen voorwaarde om mee te kunnen doen. Yoga is voor iedereen! Gun je jezelf dit waardevolle moment. 

Een Yoga docent blijft altijd student!

Naast het volgen van diverse workshops en een basis yoga opleiding  heb ik in 2018 in India  de opleiding RYT 200 behaald volgens de Yoga Alliance®. Deze Yoga Alliance International is de grootste organisatie die de yoga community vertegenwoordigd. Daarna volgden vele bijscholingen en opleidingen op het gebied van Vinyasa en Yin Yoga. Een voorbeeld is de 100 hrs meridiaan gebaseerde Vinyasa de ik volgde bij Stilness in Yoga. Recent heb ik een opleiding tot restorative yoga gevolgd bij Open Yoga. 

 Mijn Yoga Nidra teacher training heb ik gedaan bij House of Deep relax en de iRest Organisation (iRest level 2 ® docent)

Een professional coach opleiding heb ik gevolgd bij Marijke Lingsma (coachboulevard).  Daarnaast ben ik ingewijd als  Reiki Practitioner level 2 (in opleiding tot master).

Wil je ook de kracht van Yoga ervaren?

Scroll naar boven